Partners

Je bent hier:

Samenwerking met ervaren en lokale partners

Integer Uitvaartzorg

Integer Uitvaartzorg is opgericht door Agnes Huisman en Martin Ramaker. Met hun jarenlange ervaring verzorgen zij uitvaarten in de gemeente Hardenberg en daarbuiten.

Communicatie staat bij hen op nummer één. Samen met u bespreken zij wensen, mogelijkheden en praktische zaken. U krijgt dagelijks een terugkoppeling van wat er is geregeld. Zo kunt u bezig zijn met dat wat telt: afscheid nemen.

Uitvaartvereniging Hardenberg en omstreken werkt nauw samen met Integer Uitvaartzorg. Agnes en Martin zijn bekend met de plaatselijke gebruiken en gewoontes. Zaken die wij als vereniging belangrijk vinden. Ook maken wij afspraken met betrekking tot de levering van de benodigdheden en diensten, die tegen een gereduceerd tarief aan u geleverd worden. Samen met hen verzorgen we een uitvaart die voldoet aan de wensen van de overledene en van de nabestaanden.

Op de website van Integer Uitvaartzorg leest u meer informatie.

Cuperus Gedenken BV

Grafsteenleverancier Cuperus Gedenken heeft een vestiging in Hardenberg. Cuperus Gedenken combineert meer dan 175 jaar vakmanschap in natuursteen met de kennis en materialen van nu. U vindt er grafmonumenten van ingetogen tot uitbundig en van modern tot klassiek. Materialen als glas, brons, versteend hout en roestvast staal zorgen voor ongekende creatieve mogelijkheden om een grafmonument uniek, bijzonder en persoonlijk te maken.

Leden van onze vereniging krijgen 5% korting op een grafmonument van Cuperus Gedenken.

Kijk op www.cuperusgedenken.nl of bel 0523-266200 voor meer informatie.

Woertman Natuursteen

Woertman Natuursteen is een grafsteenleverancier uit Tubbergen. Omdat ieder mens uniek is, heeft Woertman Natuursteen een uitgebreide selectie grafmonumenten van hoogwaardige kwaliteit, zodat u een monument kunt kiezen dat bij uw situatie past. Bij de showroom in Tubbergen is een monumententuin aangelegd, waar nabestaanden een indruk kunnen krijgen van de mogelijkheden.

Leden van onze vereniging krijgen 5% korting op een grafmonument van Woertman Natuursteen.

Kijk op www.woertman.net of bel 0546-621839 voor meer informatie.

Twenthe Uitvaartverzekering

Twenthe is een uitvaartverzekeraar en geen uitvaartverzorger. Dat betekent dat u en uw nabestaanden de uitvaart helemaal naar eigen wens kunnen regelen. Twenthe Uitvaartverzekering zorgt er al meer dan 80 jaar voor dat de rekeningen betaald worden. Verder is de keus aan u. Bij Twenthe Uitvaartverzekering geen standaard pakketten of een verplichte uitvaartondernemer. Ook bepaalt u zelf het verzekerde bedrag. Door de keuzevrijheid kunt u een Twenthe polis makkelijk combineren met (een) bestaande polis(sen) of het lidmaatschap van bijvoorbeeld Uitvaartvereniging Hardenberg en omstreken.

Ga naar de website van Twenthe Uitvaartverzekering voor meer informatie.